Jelle de Visser kookt
een feestelijk afhaaldiner mei 2021
29,50 p.p.
Wilt u samen thuis dineren?
Jelle de Visser kookt voor u een 4 gangen diner.
U kunt de gerechten zo goed als klaar, gekoeld afhalen op
vrijdag 14 mei (vrijdag na Hemelvaart) en
vrijdag 21 mei (vrijdag voor Pinksteren)
Woudbloem, De Vliegeraar, Scharmer Ae 27
Bunne, De Melkfabriek, Peizerweg 2
Haren, Reinhart Orchideeën, Westerveen 16
Zuidwolde (gr), De Biks, Boterdiep Westzijde 2-A
Loppersum, Pauline Gombert, Kruisweg 11
Met een eenvoudige bereidingswijze zet u
binnen 20 minuten een heerlijk diner op tafel.
Gekoeld bewaard kan het diner
binnen 3 dagen geserveerd worden.
Bestellen
* U plaats de bestelling uiterlijk 3 dagen voor de afhaal datum
* U kunt bestellen via het bestelformulier op deze site
* U krijgt een bevestiging en een tikkie en
na de betaling is de bestelling definitief.
U kunt de gerechten zo goed als klaar, gekoeld afhalen op
vrijdag 14 mei (vrijdag na Hemelvaart) en
vrijdag 21 mei (vrijdag voor Pinksteren)
op de volgende locaties tussen 16.00 en 18.00
Woudbloem, De Vliegeraar, Scharmer Ae 27
Bunne, De Melkfabriek, Peizerweg 2
Haren, Reinhart Orchideeën, Westerveen 16
Zuidwolde (gr), De Biks, Boterdiep Westzijde 2-A
Loppersum, Pauline Gombert, Kruisweg 11
Met een eenvoudige bereidingswijze zet u
binnen 20 minuten een heerlijk diner op tafel.
Gekoeld bewaard kan het diner
binnen 3 dagen geserveerd worden.
Bestellen
* U plaats de bestelling uiterlijk 3 dagen voor de afhaal datum
* U kunt bestellen via het bestelformulier op deze site
* U krijgt een bevestiging en een tikkie en
na de betaling is de bestelling definitief.
Menu
Voorgerecht
Salade met gegrilde artisjokken harten, ingelegde courgette, gevulde champignon en tuinkers
Soep
Lichtgebonden brandnetel soep met lavas en dragon
Hoofdgerechtkeuze uit:
Geroosterde asperges van Meinardi oosterse botersaus en boeren achterham of
vegetarisch: Banh xeo met
geroosterde asperges van Meinardi
en oosterse botersaus
bijgerechten:
Geroosterde nieuwe aardappeltjes
Nagerecht:
Rabarber delight.
Rabarber, mascarpone en kervel
Bestelformulier
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
Nieuwe alinea