• Home
  • Jelle de Visser
  • Koken op locatie
    • Diner bij u thuis
    • Walking dinner
    • Evenementen
      • Evenementenarchief
  • Contact
  • Jelle de Visser Kookt

boekje test

Klik op de foto voor het receptenboek

In dit boek beschrijven wij een aantal heerlijke recepten 

Button

Recept

Hele verse reuze

Champignons

Bouillon van

rode bietensap

Selderij

Ui, Dragon

Dragon azijn

Agar agar

Crosne, Wortel










Snij een kapje met steeltje van de champignon. Zet het kapje, met het steeltje naar boven,

recht afgesneden weg,met een gaatje in het steeltje.


Hol de andere helft van de champignon voorzichtig uit.

Was de crosne zorgvuldig. Snij van de wortel halve lucifertjes.


Breng de rode bieten bouillon aan de kook

Voeg de agar agar toe in de verhouding van 3,5 gram op een 0,5 liter.


Vul de uitgeholde champignon. Laat het afkoelen tot lobbig en zet er een crosne rechtop in.


Tenslotte maak een gaatje onder in de gevulde champignon. Steek daar voorzichtig een wortel lucifertje in en verbind deze met de andere helft van de champignon.


Button
Button
Button
Button
Button
Button
Button
Meer bekijken
Scharmer AE 27, 9618PB Woudbloem | 06-40422896 | mailen
Share by: