Jelle de Visser

 Jelle de Visser



Het begon in café "Gesticht” 
 
en bij toeval ging ik koken

  in het biologisch dynamisch restaurant 
 
“De Kleine Johannes”.

  Ik verhuisde van de Oude kijk in ’t Jatstraat

  naar het Marokkaans restaurant “Mechoui”

  in de Folkingestraat,

  begon de eterij “Lekkere Dichtbij”

  en belande in restaurant “ Het Pakhuis”

  en toen kwam de brasserie “Het Tramlokaal”.

  Chef kok

   
 
Al deze ervaring kwam uiteindelijk samen in:

   “De Vliegeraar”

  Ik weet nog goed dat ik in 2006

  van de ene op de andere dag besloot

  om een eigen bedrijf te beginnen.

  Op weg naar de Kamer van Koophandel zocht ik een naam.

 
 
“De Vliegeraar”, was een boek dat ik nog niet had gelezen

   "De Vliegeraar", die naam gaf mij inspiratie.

 Ik kreeg een beeld van beweging,

 feest, vrolijkheid, geuren, kleuren,

 smaak, fantasie en beleving.

Receptenboek Hapje Duurzaamheid

Klik op het boek voor de recepten

  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

 De Kunst van het koken

In de eetgelegenheden waar ik werkte zocht ik altijd de ruimte
om mijn kookkunst te ontwikkelen.

Ik zocht de essentie van gerechten uit nationale en internationale keuken en gaf daar mijn interpretatie aan.

Altijd op zoek naar eenvoud in smaak en beleving
.


Share by: