Blogopmaak

BIETENKAPJES


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Benodigdheden

  • Hele verse reuze
  • Champignons
  • Bouillon van
  • Rode bietensap
  • Selderij
  • Ui, Dragon
  • Dragon azijn
  • Agar agar
  • Crosne, Wortel

Instructie

Snij een kapje met steeltje van de champignon. Zet het kapje, met het steeltje naar boven, recht afgesneden weg,met een gaatje in het steeltje.

Hol de andere helft van de champignon voorzichtig uit.

Was de crosne zorgvuldig. Snij van de wortel halve lucifertjes.


Breng de rode bieten bouillon aan de kook

Voeg de agar agar toe in de verhouding van 3,5 gram op een 0,5 liter.


Vul de uitgeholde champignon. Laat het afkoelen tot lobbig en zet er een crosne rechtop in.


Tenslotte maak een gaatje onder in de gevulde champignon. Steek daar voorzichtig een wortel lucifertje in en verbind deze met de andere helft van de champignon.



Hapje Duurzaamheid
door Smart Site 14 aug., 2020
Jonge ontwerper Lieke Jildou de Jong ontmoet professionele kok Jelle de Visser.  Aanleiding: Het serveren van design hapjes, na afloop van het debat over Design en Duurzaamheid op de opening van het Design weekend in Groningen november 2011 in het voormalig Gronings Museum.  Hij , zoekt de eenvoud van de smaak, werkt met ingrediënten uit eigen streek en tuin. Proeven is de essentie van koken.    Zij , zoekt de vorm van de oorsprong, om kennis te delen over de herkomst van het product.    Per recept staan de producten in pure verschijningsvorm Kijk, ervaar en vul naar smaak in. Proef!  
door Smart Site 14 aug., 2020
TROMPET DE LA TOUT
Hapje Duurzaamheid Spinazie
door Smart Site 14 aug., 2020
SPINAZIE CAPSULE
door Smart Site 14 aug., 2020
MOZZARELLA MUTSJE
door Smart Site 14 aug., 2020
VIJG MET ROZET
Share by: