Blogopmaak

VIJG MET ROZET


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Benodigdheden

  • Verse rijpe vijgen     
  • Zachte geitenkaas
    zacht van smaak
  • Rode port
  • honing
  • Oost-Indische kers
  • Rode bes

Instructie

Snij een stukje van de boven kant van de vijg en van de onderkant. Snij de vijg in twee plakken.

Meng in de keuken machine de geitenkaas met rode port zodanig dat de consistentie spuitbaar is en op smaak. Eventueel gecorrigeerd met wat honing.

Doe over in een spuitzak.

Leg op de vijg een bloemblaadje Oost-Indische kers. Spuit er een rozet op en garneer met een rood besje.

Hapje Duurzaamheid
door Smart Site 14 aug., 2020
Jonge ontwerper Lieke Jildou de Jong ontmoet professionele kok Jelle de Visser.  Aanleiding: Het serveren van design hapjes, na afloop van het debat over Design en Duurzaamheid op de opening van het Design weekend in Groningen november 2011 in het voormalig Gronings Museum.  Hij , zoekt de eenvoud van de smaak, werkt met ingrediënten uit eigen streek en tuin. Proeven is de essentie van koken.    Zij , zoekt de vorm van de oorsprong, om kennis te delen over de herkomst van het product.    Per recept staan de producten in pure verschijningsvorm Kijk, ervaar en vul naar smaak in. Proef!  
door Smart Site 14 aug., 2020
TROMPET DE LA TOUT
Hapje Duurzaamheid Spinazie
door Smart Site 14 aug., 2020
SPINAZIE CAPSULE
door Smart Site 14 aug., 2020
MOZZARELLA MUTSJE
door Smart Site 14 aug., 2020
BIETENKAPJES
Share by: