Blogopmaak

SPINAZIE CAPSULE


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Benodigdheden

  • Spinazie - Belgische
    of nw Zeelandse, groot blad
    
  • Verse munt
  • Feta kaas
  • Komijn
  • Eigeel
  • 1 blad verse spinazie

Instructie

Kook de spinazie kort, laat uitlekken en afkoelen.
Knijp al het vocht eruit.

Breng op smaak met zout, peper, komijn en munt.
Voeg eigeel toe.

Snij de feta in kleine langwerpige stukjes.
Leg op een vers, groot spinazieblad een beetje spinazie mix en leg er een stukje feta tussen,
vouw het grote blad om de spinazie mix heen en rol het op.

Maak de capsules warm (regenereer) in een steamer afgedekt met folie.
Serveer ze rechtop, op een blad verse spinazie.

Hapje Duurzaamheid
door Smart Site 14 aug., 2020
Jonge ontwerper Lieke Jildou de Jong ontmoet professionele kok Jelle de Visser.  Aanleiding: Het serveren van design hapjes, na afloop van het debat over Design en Duurzaamheid op de opening van het Design weekend in Groningen november 2011 in het voormalig Gronings Museum.  Hij , zoekt de eenvoud van de smaak, werkt met ingrediënten uit eigen streek en tuin. Proeven is de essentie van koken.    Zij , zoekt de vorm van de oorsprong, om kennis te delen over de herkomst van het product.    Per recept staan de producten in pure verschijningsvorm Kijk, ervaar en vul naar smaak in. Proef!  
door Smart Site 14 aug., 2020
TROMPET DE LA TOUT
door Smart Site 14 aug., 2020
MOZZARELLA MUTSJE
door Smart Site 14 aug., 2020
VIJG MET ROZET
door Smart Site 14 aug., 2020
BIETENKAPJES
Share by: